PODCAST: MIKKELLER STORIES

Millimeter har produceret en podcast for bryggeriet Mikkeller. 


Se mere

SENESTE PROJEKTER

GULD I KU.BE

Det unge operakompagni Kind of Opera, skulle 

bruge en teaservideo til børneforestillingen Guld.

AUGUSTINUS FONDENS JULEHILSEN

I 2021 fik Millimeter opgaven at stå i spidsen for Augustinus Fondens årlige julehilsen. Det blev en musikvideo med Det Unge VokalEnsemble og violinisten Christine Bernsted.

LEONIE SONNING TALENTPRISER

PÅ DK4

Hvert år producerer Millimeter portræt- og musikvideo med unge klassiske musikkere, der modtager Léonie Sonnings Talentpriser.

I 2021 blev DK4 mediepartner som broadcaster og samarbejdet er fortsat i 2022.

RUED LANGGAARD FESTIVAL

Første weekend i september er der festival i Ribe, til ære for Rued Langgaard, der boede i byen de sidste år af sit liv. Millimeter dækkede festivalen i dagsrapporter og en længere dokumentarfilm.

MALKOS DIRIGENTSKOLES AFGANGSKONCERT

Malkos Dirigentkonkurrence har en udløber, hvor unge kan lære at dirigere. Forløbet sluttes af med en koncert og Millimeter producerede billederne i 2021.

OP AL DEN TING SOM GUD HAR GJORT - MUSIKVIDEO

Millimeter hjalp Valby Sønder Sogn med at gøre opmærksom på kirkens store arbejde med deres børnekor. Det gjorde vi med en musikvideo.

KØBENHAVNS DRENGEKOR INFOVIDEO

Københavns Drengekor har brug for sangglade drenge. Derfor bad de Millimeter producere en infovideo om Sangskolen på Sankt Annæ Gymnasium.

BARNDRØMMEN/

CHILDREN NEED ARTS

Millimeter Produktion har indgået i et samarbejde med NGO organisationen Barndrømmen om produktion af video og podcast, i forbindelse med Children Need Arts Summit 2022.

STREAMINGKONCERT

Den unge strygekvartet NOVO Quartet fik styret deres behov for at spille koncert under coronanedlukning, med en streamingkoncert.
For NOVO Quartet. 2021.

MUSIKVIDEO

Indiebandet ONBC har fortolket Yo La Tengos fantastiske sang Shadows. Den fortolkning er her blevet fortolket i en lille mini-kortfilm.

For ONBC + Crunchy Frog. 2020

DRENGEKORET

12 ÅR OG I VERDENSKLASSE

Idé, fotografi og instruktion.

For Koncern TV og DR1. 2018-2020

KORSANG I EN CORONATID

Københavns Drengekor måtte aflyse deres årlige Pinsevesper, så i stedet blev det filmet uden publikum. Siden fulgte Sankt Annæ Pigekor.

For Københavns Drengekor og Sankt Annæ Pigekor. 2020